Tietoa tilasta

Laji:Varaustuvat
Nimi:Vekaruksen varaustupa
Osoite:Kärnäläntie 27, 82750 Tuupovaara
Max.hlö:8 kpl
Käyttötarkoitus:Retkeily

Tuupovaarassa sijaitseva Vekaruksen ulkoilualue on yksi Joensuun hienoimmista luonnonnähtävyyksistä edustavan vesi- ja metsäluontonsa ansiosta.

Alueella on kaikkiaan kolme koskea: Myllykoski, Kalliokoski ja Vekaruskoski. Vekarus on yksi levähdyspaikka Tuupovaaran taajamasta Hoilolaan ulottuvalla 35 kilometrin pituisella retkeilyreitillä, Paimenpojan polulla. Vekaruksella on lisäksi noin kahden kilometrin pituinen luontopolku. Vekarus soveltuukin mainiosti päiväretkeilyyn, ja varaamalla varaustuvan alueella oleilu onnistuu kauemminkin.

Vekaruksen varaustupaan mahtuu majoittumaan enintään 6 henkilöä ja saunan pukuhuoneeseen 2 henkilöä. Tuvan läheisyydessä on sauna, puucee ja keittokatos. Varaustupa voidaan varata yhdelle vuokraajalle enintään kahdeksi vuorokaudeksi kerrallaan. Vuokra-aika tulopäivästä klo 14 lähtöpäivän klo 12 saakka. Varusteet parvi ja heteke (ota mukaan vuodevaatteet ja patjat), kamiina, keittokatoksessa kahvipannu, kasarit ja paistinpannu, saha, kirves, polttopuita, sankkoja ja kynttilöitä

Huom! Ota juomavettä mukaan, sillä alueella ei ole kaivoa.

Tilavaraukset: tuupovaara.palvelut@joensuu.fi

Tietoja on päivitetty viimeksi 04.03.2019