Tietoa tilasta

Laji:Kuntosalit
Nimi:Kiihtelysvaaran urheiluhalli, Kuntosali
Käyttötarkoitus:Voimaharjoittelu
Hinnat:
0,00 €/hI Hintaluokka
0,00 €/hIII Hintaluokka
10,30 €/hIV Hintaluokka

Kiihtelysvaaran liikuntahallin kuntosali (40 m²) sijaitsee osoitteessa Liikuntatie 1, 82140 Kiihtelysvaara. Kuntosali on käytössä yleisövuorolla ma-su klo 5:30-22:00 kausikortin ja kulkutunnisteen lunastaneille. Hinnasto ja ohjeet kausikortin ostoon löytyvät osoitteesta joensuu.fi/kuntosalikausikortit. Tilavaraukset osoitteeseen kiihtelysvaara.palvelut@joensuu.fi

Kuntosalilla on aerobiseen harjoitteluun kuntopyörä, stepperi ja soutulaite. Voimaharjoitteluun on 12 erilaista kuntosalilaitetta sekä useita paikkoja kehonpainolla ja vapailla painoilla tehtävään harjoitteluun. Salilla on muun muassa penkkipunnerrus- ja kyykkyteline sekä ohjattu tanko (Smith) ja jalkaprässi. Kuntosalilla on painonnostoalue, neljä 20 kg:n levytankoa ja runsaasti 1,25-50 kg:n levypainoja. Lisäksi salilla on 2-50 kg:n käsipainoja ja 8-16 kg:n kahvakuulia.

Esteettömyystiedot löydät osoitteesta joensuu.fi/kuntosalit

Kuntosalin ikäraja on 15 v.
Alle 15-vuotiailla on mahdollisuus harjoitella kuntosalilla, mikäli hän osaa käyttää kuntosalilaitteita turvallisesti, hänellä on kuntosaliharjoitteluun laadittu harjoitusohjelma ja fyysinen kehitys mahdollistaa turvallisen kuntosaliharjoittelun.

Tietoja on päivitetty viimeksi 14.03.2022