Tietoa tilasta

Laji:Kuntosalit
Nimi:Paavontie, Punttisali
Osoite:Paavontie 9, 82200 Hammaslahti
Käyttötarkoitus:Voimaharjoittelu
Hinnat:
0,00 €/hI Hintaluokka
9,90 €/hIII Hintaluokka
16,40 €/hIV Hintaluokka

Paavontien punttisali sijaitsee osoitteessa Paavontie 9, 82200 Hammaslahti. Kuntosali on käytössä yleisövuorolla ma-su klo 5:30-22:00 kausikortin ja kulkutunnisteen lunastaneille. Hinnasto ja ohjeet kausikortin ostoon löytyvät osoitteesta joensuu.fi/kuntosalikausikortit. Tilavaraukset osoitteeseen pyhaselka.palvelut@joensuu.fi.

Kuntosalilla on aerobiseen harjoitteluun kuntopyörä, juoksumatto, soutulaite ja crosstrainer. Voimaharjoitteluun useita paikkoja kehonpainolla ja vapailla painoilla tehtävään harjoitteluun. Salilla on muun muassa kaksi kyykkytelinettä ja penkkipunnerrusteline sekä jalkaprässi. Kuntosalilla on iso painonnostoalue, kahdeksan 20 kg:n levytankoa ja runsaasti 0,5-50 kg:n levypainoja. Lisäksi salilla on 2-50 kg:n käsipainoja ja 6-40 kg:n kahvakuulia. Pyhäselän alueella on kuusi kaupungin kuntosalia, joiden varustelu vaihtelee (kts. tiedot tilavasta).

Esteettömyystiedot löydät osoitteesta joensuu.fi/kuntosalit.

Kuntosalin ikäraja on 15 v.
Alle 15-vuotiailla on mahdollisuus harjoitella kuntosalilla, mikäli hän osaa käyttää kuntosalilaitteita turvallisesti, hänellä on kuntosaliharjoitteluun laadittu harjoitusohjelma ja fyysinen kehitys mahdollistaa turvallisen kuntosaliharjoittelun.

Tietoja on päivitetty viimeksi 17.01.2022