Tietoa tilasta

Laji:Kuntosalit
Nimi:Tuupovaaran liikuntahalli, Kuntosali
Osoite:Kankaalantie 6, 82730 Joensuu
Käyttötarkoitus:Voimaharjoittelu
Hinnat:
0,00 €/hI Hintaluokka
9,90 €/hIII Hintaluokka
16,70 €/hIV Hintaluokka

Tuupovaaran liikuntahallin kuntosali sijaitsee osoitteessa Kankaalantie 6, 82730 Joensuu. Kuntosali on käytössä yleisövuorolla ma-su klo 5:30-22:00 kausikortin ja kulkutunnisteen lunastaneille. Hinnasto ja ohjeet kausikortin ostoon löytyvät osoitteesta joensuu.fi/kuntosalikausikortit. Tilavaraukset osoitteeseen tuupovaara.palvelut@joensuu.fi.

Kuntosalilla on aerobiseen harjoitteluun kuntopyörä, soutulaite ja crosstrainer. Voimaharjoitteluun on 12 erilaista kuntosalilaitetta sekä useita paikkoja kehonpainolla ja vapailla painoilla tehtävään harjoitteluun. Salilla on muun muassa penkkipunnerrus- ja kyykkyteline sekä jalkaprässi. Kuntosalilla on painonnostoalue, kolme 20 kg:n levytankoa ja runsaasti 1,25-50 kg:n levypainoja. Lisäksi salilla on 2-40 kg:n käsipainoja.

Esteettömyystiedot löydät osoitteesta joensuu.fi/kuntosalit

Kuntosalin ikäraja on 15 v.
Alle 15-vuotiailla on mahdollisuus harjoitella kuntosalilla, mikäli hän osaa käyttää kuntosalilaitteita turvallisesti, hänellä on kuntosaliharjoitteluun laadittu harjoitusohjelma ja fyysinen kehitys mahdollistaa turvallisen kuntosaliharjoittelun.

Tietoja on päivitetty viimeksi 14.03.2022