Tietoa tilasta

Laji:Nuorisotilat
Nimi:Tuupovaaran nuorisotalo
Osoite:Urheilutie 10, 82730 Tuupovaara
Kerros:2
Max.hlö:478 hlö
Pinta-ala:626 m2
Tilakortti: Tilan tiedot
Käyttötarkoitus:Juhla, Kokous, Luentotila, Nuorisotila

Tuupovaaran nuorisotalolla voit tavata kavereita ja osallistua erilaisiin ohjattuihin toimintoihin. Käytössä on biljardi- ja pingispöytä, kaksi tietokonetta, sekä Playstation 3 ja 4 -pelikonsolit. Lisäksi talolta löytyy valikoima erilaisia lautapelejä.
Talossa on kaksi kerrosta. Alakerrassa on eteisaula, keittiö, bänditila sekä saunaosasto. Yläkerrassa on juhlasali näyttämöineen ja varastoineen. Biljardi ja pingispöydät sijaitsevat yläkerrassa.

Talolla voidaan järjestää erilaisia tapahtumia ja leirejä. Talolta löytyy keittiö- ja ruokailuvälineet isommallekin porukalle. Yöpymiseen on erilaisia sohvia, mutta isommalle porukalle on suositeltavaa varata mukaan omat patjat. Nuorisotalon välittömässä läheisyydessä on urheilukenttä, pururata ja talvella hiihtoladut sekä pulkkamäki. Uimarannalle on matkaa noin kilometri. Ryhmille liikuntahallin käyttö on myös mahdollista. Nuorisotalon käyttö on maksutonta nuorisotoimen ja erilaisten nuorten ryhmien käyttäjille. Muilta käyttäjiltä, peritään käyttömaksu tilaisuuden luonteen mukaan.

Talo ei ole esteetön, koska talossa ei ole hissiä. Lisäksi talossa on kynnyksiä ja kapeita oviaukkoja. Ovet eivät aukene sähköisesti. Ota yhteyttä mikäli heräsi kysyttävää.


Tilavarauslomake


Lisätietoa: janne.hyttinen@joensuu.fi

Tietoja on päivitetty viimeksi 15.02.2024