Tietoa tilasta

Laji:Pääkirjasto
Nimi:Pääkirjaston varattavat asiakastilat, Pelikuutio tietokoneet
Osoite:Koskikatu 25, 80110 Joensuu
Käyttötarkoitus:Nuorisotila

Tietokonekuutio Tipe on lasten ja nuorten käyttöön tarkoitettu tila pelaamiseen, videoiden katseluun ja muuhun ajanviettoon tietokoneella. Tila on maksuton ja käytettävissä kirjaston aukioloaikoina.

Varaaminen ja tilan avaaminen tapahtuu lasten ja nuorten osaston asiakaspalvelun kautta. Voit varata päivässä yhden (1) tunnin pelivuoron.

Tipessä on kaksi pelitietokonetta. Asiakaspalvelusta voi lainata mikrofoneilla varustetut kuulokkeet, tietokoneissa ei ole kaiuttimia. Käyttäjän iän mukaan annamme K7 tai K12 -tunnukset, joilla koneille kirjaudutaan. Tilassa on noudatettava tunnuksista riippumatta ikärajoja. Koneissa on nettiyhteys ja kirjaston Steam-tilille on ostettu pelejä. Henkilökunta opastaa alkuun ja auttaa mahdollisissa ongelmissa, mutta ei voi olla ohjaamassa koko vuoron ajan.

Varattavat ajat ovat tunnin mittaisia ja alkavat mieluiten tasatunnein. Varauksen tekemiseen tarvitaan voimassa oleva kirjastokortti, jossa ei ole lainauskieltoa. Varauksen voi tehdä nimellä, mutta kirjastokortti on oltava viimeistään vuoroon tullessa. Kortti otetaan pantiksi vuoron ajaksi. Ilmoita varatessasi myös päivämäärä ja aika. HUOM! Tilassa voi olla yhtä aikaa maksimissaan neljä henkilöä.


Hinta: Tila on maksuton.

Tilavaraukset Lasten ja nuorten osasto, puh. 050 443 3113.

Tietoja on päivitetty viimeksi 23.10.2023